Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPDPPLZásilkovna
 Události
 Online status
 Platby
Bankovní převodPayPalFio
MasterCard_newVisamasstro
ComGate

Digital Devices Octopus NET Rack MC - 19'' 1U Server

(obrázky majú len ilustračný charakter)
Kód produktu
PCDD282001
Výrobca
Digital Devices
Záručná doba
2 roky
882.15,- € bez DPH
1 067.40,- €Cena s DPH
na objednávku
(recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
Digital Devices Octopus NET Rack MC - 19'' 1U Server

"Digital Devices Octopus NET Rack MC - 19 '' 1U Server"

Server s vysokou hustotou streamování - založený na technologii Octopus NET MC. Je možné plné vybavení až 8 tunerů různých typů příjmu.

Síťový tuner HD / UHD - IPTV hlavní stanice. Multicast a Unicast Server SPTS

Streamovací server může být vybaven kartami řady „Max“ a podle toho je dodáván s vybranými položkami (tuner | CI) připravenými k připojení v pouzdře 1U, včetně napájení 230 voltů.

Základní deska Octopus NET je modulárně rozšířena a umožňuje změnu nainstalovaných modulů tuneru nebo rozšíření. V případě změny umístění lze Octopus NET kdykoli přizpůsobit situaci příjmu nebo rozšířit výměnou těchto modulů.

Základní desky serveru Octopus NET pro vícesměrové vysílání lze konfigurovat pro toky SPTS (protokol RTP / UDP) nebo nové, protože firmware 2.10.3.0 také unicast přes RTSP a je použitelný s řadou softwaru a hardwaru. Obzvláště vhodné pro zásobování v hotelech a jiných veřejných zařízeních, kde musí být zásobován velký počet klientů. Server poskytuje celkem 12 streamů, které lze individuálně konfigurovat pro vícesměrové vysílání a/nebo unicast. Další toky jsou možné prostřednictvím dalších serverových jednotek.

Instalací slotu CI lze dekódovat vícesměrové a unicastové toky* přímo na serveru.
(*Vezměte prosím na vědomí podmínky poskytovatelů PayTV / obsahu uvedených ve vaší smlouvě o používání obsahu).

S vestavěným 5portovým gigabitovým přepínačem můžete svou síť rozšířit nejen o další porty LAN, ale také můžete filtrovat streamy, které by měly být na portech k dispozici v režimu vícesměrového vysílání.

Celá konfigurace se provádí prostřednictvím interního a heslem chráněného WEBového rozhraní, od skenování kanálů až po vytváření streamů.

Poznámka: Základní verze tohoto serveru neobsahuje tunery ani moduly CI. Tunery a CI, které si objednáte s tímto serverem, nainstalujeme před dodáním a poté otestujeme celý systém. Přehled možných tunerů a CI komponent najdete v záhlaví tohoto článku. Pokud by tunery nebo komponenty CI neměly být instalovány před dodáním, dejte nám prosím odpovídající poznámku ve funkci komentáře vaší objednávky. V případě předmontáže je tato položka předem nesestaveným výrobkem, který je vyroben na míru, aby byl zajištěn individuální výběr spotřebitelem. 

Konfigurovaný produkt již nelze vrátit

(vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)