Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPDPPLZásilkovna
 Události
 Online status
 Platby
Bankovní převodPayPalFio
MasterCard_newVisamasstro
ComGate
Johansson 9645 Kit Stacker / Destacker - připojení satelitního přijímače s twin tunerem po jenom kabelu k twin LNB

Chcete  provozovat Twin Sat přijímač  pouze na  jednom koaxiálním kabelu  ? Nová  sada Johansson 9645 Stacker Destacker Kit  to umožňuje a nyní dokonce i bez další napájecí jednotky. Připojení sady Stackerů Johansson Stacker k vašemu stávajícímu satelitnímu systému je velmi jednoduché, zde je několik příkladů:

Příjem prostřednictvím dvojitého LNB

Stacker je namontován přímo na dvojitý LNB, proto jednoduše připojte dvě linky z LNB ke vstupům Stackere. Stávající kabel je připojen k výstupu Stackere. Tento kabel nyní vede například do vašeho obývacího pokoje, kde je destacker připojen připojením vstupního kabelu ke vstupu destackeru. A je to! Na výstupech Destacker Rec. 1 a Rec. 2 (přijímače 1 a 2) můžete ovládat dvojitý satelitní přijímač nebo můžete použít výstup Rec. 1 pro obývací pokoj a druhý výstup Rec. 2 pro sousední místnost. jako je ložnice nebo dětský pokoj.

Příjem přes Quad LNB

Stacker je namontován přímo na Quad LNB, pro toto jednoduše připojte dvě linky Quad LNB ke vstupům Stackere. Stávající kabel je připojen k výstupu Stackere. Tento kabel nyní vede například do vašeho obývacího pokoje, kde je destacker připojen připojením vstupního kabelu ke vstupu destackeru. A je to! Na výstupech Destacker Rec. 1 a Rec. 2 (přijímače 1 a 2) můžete ovládat dvojitý satelitní přijímač, nebo můžete použít výstup Rec. 1 pro obývací pokoj a druhý výstup Rec. 2 pro sousední místnost. jako je ložnice nebo dětský pokoj.

Příjem 2 satelitů pomocí multipřepínače

Stacker je namontován přímo na dva volné výstupy multipřepínače, stávající kabel je připojen k výstupu Stackera. Tento kabel nyní vede například do vašeho obývacího pokoje, kde je destacker připojen připojením vstupního kabelu ke vstupu destackeru. A je to! Na výstupech Destacker Rec. 1 a Rec. 2 (přijímače 1 a 2) můžete ovládat dvojitý satelitní přijímač nebo můžete použít výstup Rec. 1 pro obývací pokoj a druhý výstup Rec. 2 pro sousední místnost. jako je ložnice nebo dětský pokoj.


Důležitá poznámka: Mezi Stackerem a destackerem by neměly být instalovány žádné anténní zásuvky, rozdělovače nebo zesilovače, protože tyto komponenty plně nepokrývají frekvenční rozsah používaný systémem (až do 3550 MHz), a tak vedou k funkčním chybám.


Rozsah dodávky

Johansson 9645 Kit Stacker / Destacker
návod k použití
2x šroub
1x stahovací pásek

(wir behalten uns das Recht vor, diese Beschreibungen und Spezifikationen ohne vorherige Ankündigung zu ändern)