Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPDPPLZásilkovna
 Události
 Online status
 Platby
Bankovní převodPayPalFio
MasterCard_newVisamasstro
ComGate
 Hodnocení
10/10
 Sdílení
 Kalkulačka měn
Stáhněte si plnou verzi programu TeamViewe
Live chat na web stránku
NÁŠ TIP-10%

Komplet multiroom Gigablue- live streaming

Komplet multiroom Gigablue- live streaming
  • Komplet multiroom Gigablue- live streaming
  • Komplet multiroom Gigablue- live streaming
  • Komplet multiroom Gigablue- live streaming
  • Komplet multiroom Gigablue- live streaming
  • Komplet multiroom Gigablue- live streaming
(images are for illustrative purposes only)
Product code
KOMUGIGABLUE
Manufacturer
olmi
Warranty
2 years
Standard price: 260.55,- € incl. VAT / ks, You save: 27.32,- € incl. VAT / ks (10%)
192.75,- € excl. VAT
233.23,- €Price incl. VAT
for ordering
(recycling fee is counted in the price)   
Komplet multiroom Gigabloue live streaming v jedné domácnosti, nezávislé sledování programů z jedné přístupové karty na více přijímačích, využití tuneru DVB-T2 HEVC pro příjem lokálních pozemních kanálů nebo DVB-C pro příjem kabelové televize, na druhý box nepotřebujete antenu, ale pouze internet.
Možnost rozšíření o PNP tuner single/dual, ir čidlo nebo WIFI 1200Mbit

Komplet pro příjem programů z jedné přístupové karty na dvou přijímačích nezávisle na sobě, předpokladem je vlastní přístupová karta Skylink, Freesat, AntikSat, využití tuneru DVB-T2 HEVC pro příjem lokálních pozemních kanálů nebo DVB-C,  Pozor nejedná se o homesharing ale streaming !!!
Složení:
Gigablue UHD Trio 4K combo 1xDVB-S2X,1xDVB-C/T2  s instalovaným image OpenATV , použití s kartou ICE 0D96, Irdeto 0624 , 0D97, AntikSat a jiné , GigaBlue UHD IP 4K - přístroj bez tuneru pro streaming, v případě homesharingu je možné doplnit single nebo twin DVB-S2X případně hybrid DVB-T2/C tunerem

Gigablue UHD Trio 4K combo 1xDVB-S2X,1xDVB-C/T2

Gigablue UHD Trio 4K má 1 x DVB-S2x tuner a je navíc rozšířen o DVB hybridní tuner. A tedy použitelný jako kombi varianta. Tento model nabízí všechny potřebné možnosti pro plynulé, vysoce kvalitní televizní a multimediální vyžití.
Vlastnosti
Rychlejší CPU: ARM Cortex A53, čtyřjádrový 64bit, 15 000 dmips
8 GB eMMC Flash / 1 GB RAM DDR3 SDRAM
display 4 číslice / 7 segmentů
3 x USB (1 přední + 2 zadní)
1 x HDMI
1 x čtečka SD karet
1x CA slot
1 x DVB-S2X tuner, MIS (multistream)
1x hybridní tuner DVB-C/T2
1 x RS-232
1 x optický výstup SPIDF
Skenování naslepo, aktualizace SW přes internet, aktualizace OTA, SAT> IP klient, multiroom, multiboot, časový posun, funkce časovače
ethernet (RJ-45/100 / 1000 Mbps)
Vlastnosti vybavení
1x vestavěný DVB-S2X tuner a hybridní tuner umožňují neomezené kombinované použití. Výkonný procesor nabízí divákovi obrazový materiál ve vysokém rozlišení 4k.
Váš přijímač můžete připojit přímo k internetu přes Gigabit Lan rozhraní nebo volitelně dostupný WiFi stick.
GigaBlue je zvláště uživatelsky přívětivý v možnostech ovládání. Přijímač lze například pohodlně ovládat na dálku přes aplikaci GigaBlue Player pomocí chytrého telefonu nebo tabletu, aniž byste museli nejprve zvedat dálkové ovládání.
Máte full HD a zjistíte, že jste televizi v tak dobré kvalitě nikdy nesledovali? Existuje ještě lepší! Ultra HD (nazývané UHD nebo 4K), za tím je čtyřikrát vyšší (4x1080) rozlišení obrazu než u Full HD.
S GigaBlue UHD Trio 4K přináší GigaBlue na trh svůj nový satelitní přijímač s podporou UHD. Vychutnejte si televizní obraz v bezkonkurenční ostrosti a čistotě a zažijte každý detail více než realisticky.
GigaBlue UHD Trio 4K by je prostě skvělý kousek a rozhodně nejnovější v oblasti satelitních přijímačů – buďte u toho!
Timeshift, pauza, sledování televize s časovým zpožděním
S GigaBlue UHD Trio 4K jste šéfem vy.
Je zapnutý oblíbený seriál nebo fotbal a zvoní telefon? Jednoduše stiskněte tlačítko pauzy a sami se rozhodněte, kdy chcete pokračovat ve slerdování Vraťte se až o 2 hodiny zpět, užívejte si scény tak často, jak chcete, nebo přeskočte méně zajímavé pasáže. Staňte se mistrem svého programu pouhým stisknutím tlačítka!
SAT> IP streaming nebo multiroom  
Užijte si satelitní TV kdekoli.
Prostřednictvím sítě bez další kabeláže si nyní můžete satelitní televizi užívat také na zařízeních, která nemají vlastní satelitní připojení. Technologie Sat> IP přijímače přináší prostřednictvím domácí sítě prvotřídní satelitní TV do každé místnosti v domácnosti.
Živé vysílání s přehrávačem GigaBlue Player
Distribuujte živý obsah po celém domě.
Sluníčko svítí a vy byste neudělali nic lepšího, než si užít seriál nebo přímý fotbalový přenos v pohodlí své zahrady? Žádný problém! S GigaBlue můžete distribuovat několik živých programů paralelně v domácí síti a streamovat je do svých mobilních zařízení.
Domácí sítě
Integrace do vaší sítě přes síťový kabel nebo wifi vám umožní přístup ke všem vašim mediálním datům – napříč místnostmi a nezávisle na čase – s jakýmkoli kompatibilním zařízením. Zažijte své vlastní osobní audio a video potěšení, samozřejmě také bezdrátově.
Vzdálené programování přes aplikaci nebo webif. Snadno naprogramujte své nahrávky na cestách.
Práce trvala trochu déle nebo jste uvízli v dopravní zácpě, váš oblíbený pořad začne za pár minut, nemusíte se bát! Jednoduše naprogramujte nahrávání požadovaného programu na cestách prostřednictvím mobilní aplikace nebo počítače v práci.
EPG (elektronický programový průvodce)
Zjistěte si více a předem.
Jedno stisknutí tlačítka a vidíte – celý televizní program v dokonalém přehledu na vaší obrazovce. Již dnes dostanete stručné popisy nebo zajímavé informace o programu (obsah závisí na vysílateli) a naplánujete si své televizní večery včetně záznamů na následujících 14 dní – pouhým stisknutím tlačítka.
(Přehrávání obrázků, hudby a videa)
Vaše neomezená zábava.
Své obrázky z dovolené, oblíbenou hudbu nebo videa můžete prožívat na připojené velké HD obrazovce přes USB připojení, síť. Posaďte se, posaďte se a uvolněte se. Vaše média jsou vzdálená pouhým stisknutím tlačítka.
Prostorový zvuk
Atmosféru kina zažijete u vás doma.
Živé televizní vysílání, momentky, sportovní události, filmy a samozřejmě hudební TV. Připojte přijímač k systému domácího kina přes optický výstup (S / PDIF) a zažijte bohatý zvuk.

GigaBlue UHD IP 4K
GigaBlue UHD IP 4K USB HDMI SD karta Multiroom Ultra HD IP Box Receiver ,černý bez tuneru - nový IP Box jako 4K varianta přichází s PnP slotem a lze jej tedy použít jako satelitní nebo kabelový přijímač. Výkonný procesor nabízí divákovi obrazový materiál ve vysokém rozlišení 4k.
 
GigaBlue je zvláště uživatelsky přívětivý v možnostech ovládání. Přijímač lze například pohodlně ovládat na dálku přes aplikaci GigaBlue Player pomocí chytrého telefonu nebo tabletu, aniž byste museli nejprve zvedat dálkové ovládání. Máte full HD a zjistíte, že jste televizi v tak dobré kvalitě nikdy nesledovali? Existuje ještě lepší! Ultra HD (nazývané UHD nebo 4K), za tím je čtyřikrát vyšší (4x1080) rozlišení obrazu než u Full HD.
 
S GigaBlue UHD IP 4K přináší GigaBlue na trh další satelitní přijímač s podporou UHD. Vychutnejte si televizní obraz v bezkonkurenční ostrosti a čistotě a zažijte každý detail více než realisticky.
 
Užijte si SAT> IP streaming nebo multiroom satelitní TV kdekoli. Prostřednictvím sítě bez další kabeláže lze nyní satelitní televizi využívat i na zařízeních, která nemají vlastní satelitní připojení.

Technické údaje GigaBlue UHD IP4K:

- ARM Cortex A53 Quad Core 64bit
- 15 000 DMIPS
- Hisilicon 1,6 GHz 4xCore
- 8 GB eMMC Flash
- 1 GB DDR3 SDRAM
- Frekvenční rozsah: 950-2150 Mhz
- DiSEqC 1.0 / 1.1 /x 2.1 / 2.W02 USA V): 185x120x39 mm
 
Vlastnosti a funkce:

- 4K / UHD rozlišení
- WIFI (volitelně)
- Bluetooth (volitelně)
- 1x USB 3.0
- 1x USB 2.0
- 1x HDMI 2.0
- Ethernet (RJ-45) 10/100/1000 Mbps
- Aktualizace SW přes internet
- OTA aktualizace
- Multiroom
- Multiboot
- Funkce časovače
- EPG
- Napájení (12V / 2A)
 
Přední:
- IR přijímač
- LED stavové světlo
- Čtečka čipových karet na zadní straně:
 - 1x čtečka SD karet
- 1x USB 3.0
- 1x S / PDIF (optický)
- 1x IR IN
- 1x HDMI 2.0
- 1x Ethernet (RJ-45)
- 1x USB 2.0
- 1x RS-232
- 1x vypínač (I/O) Switch)
- 1x DC vstup
- PnP 1x DVB-S2X tuner, MIS (multistream) twin nebo single (volitelně)
- PnP 1x DVB-C / T2 tuner, MIS (multistream) twin nebo single (volitelně)
 

POZOR: Pro provedení individuálního nastavení musí být přístroje rozbaleny a nastaveny !!

(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)