Newsletter
 Dopravu zajišťuje
DPDPPLZásilkovna
 Události
 Online status
 Platby
Bankovní převodPayPalFio
MasterCard_newVisamasstro
ComGate
Karta T Mobile Irdeto

Karta T Mobile Irdeto
Dekódovací karta určená pro dekódování českých a slovenských programů vysílaných společností Skylink na družici Astra 23,5° E.
Základní nabídka je obsažena v balíčku Digital a najdete v něm tyto české a slovenské programy: ČT1 HD, ČT1, ČT2, ČT24, ČTSport HD, ČTSport, Nova HD, Nova, Nova Cinema, Fanda, Prima Family HD, Prima Family, Prima COOL, Prima Love, Barrandov, Pětka, Očko, Retro Music Television, Šlágr TV, Noe TV, STV 1, STV 2, Markíza HD, Markíza, TV JOJ, JOJ Plus, Doma, Dajto, regionalnitelevize.cz, Slovak Sport.TV, TA3, CETV, TV8, TV Lux (některé programy jsou určeny pouze pro příjem na kartách registrovaných pro používání na území příslušného státu, týka se zejména komerčních programů).

Pro spuštění karty je nutné uhradit registrační poplatek 999,- Kč. Registrační poplatek je možno uhradit stejným způsobem jako Servisní poplatek nebo předplatné placených balíčků Skylink, a to buďto v hotovosti u prodejců satelitní techniky nebo kteroukoliv z metod jednorázových plateb uvedených v ceníku.
V případě, že si kupující neobjednává žádný balíček placených programů, je nutné zaplatit také servisní poplatek a to minimálně na 1 měsíc (29,- Kč).
Kartu je nutné zaregistrovat buď elektronicky na www.skylink.cz, telefonicky přes operátora a nebo písemně na přiloženém formuláři.

POZOR !! 
Pro použití karty od 31.12.2014 platí stejné podminky jako pro jakoukoliv ze stránek www.skylink.cz


 
(wir behalten uns das Recht vor, diese Beschreibungen und Spezifikationen ohne vorherige Ankündigung zu ändern)